Etusivu

Uutisia

Jumppakauden päättäjäisiä vietetään maanantaina 6.5.2024 klo 17.30 alkaen Lamminpään urheilumajalla maastossa ja kahviossa. Taika Hile on mukana tekemässä liikuntapolkua pikkujumppareille perheineen. Seura tarjoaa mehut ja kaffeet kaikille osallistujille! Grillimakkaraa myynnissä edullisesti, ota kolikoita mukaasi!
Tiistaina 23.4. klo 18, hallitus kokoontuu klo 17. Kahvitarjoilu, tervetuloa.
Osuuskuntatalon FM-tunti on peruttu tänään valitettavasti!
Hiihtolomaviikolla EI JUMPATA Tesoman koululla (aikuiset) eikä Haukiluoman päiväkodissa (temppujumppa), koska saliin ei pääse! Eikä jumpata Lamminpään Osuuskuntatalolla illalla, jolloin ei ole maanantain lasten temppareita eikä torstain FasciaMethod-tuntia!
Kevään jumppakausi alkaa syksyn liikuntakalenterin mukaan 8.1. alkavalla viikolla. Naiset -osiossa ovat tiedot lasten ja aikuisten jumpista sekä ilmoittautumisista.
OSK talolla to 7.12.2023 klo 19. Asialistalla toimistokiinteistön hankinta Sarinin Helmestä
Seuran yhteinen joulujuhla on torstaina 7.12.2023 klo 18 Lamminpään Osuuskuntatalolla, Vuorentaustantie 4. Kello 17.30 alkaen kahvitarjoilu. Tervetuloa!
Tervetuloa seuran perinteisiin joulumyyjäisiin ensimmäisenä adventtina 3.12.2023 klo 11-13 välisenä aikana Lamminpään Osuuskuntatalolle, Vuorentaustantie 4.
Seuran syysvuosikokous OSK talolla keskiviikkona 25.10.2023 klo 19. Sääntömääräisten asioiden lisäksi asialistalla toimistotilojen hankinta. Kahvitarjoilu. Hallitus kooontuu klo 18.
Jumppakausi alkaa saleilla 4.9.2023 eli viikolla 36. Välilehdeltä Naiset näet Lasten ja Aikuisten liikunta -kohdista, missä toimipisteissä eri ryhmät toimivat. Siellä ovat myös jumpparyhmiin ilmoittautumiset.
Murronkorventien ja Saarikorventien välisellä kentällä. Tervetuloa niin uudet kuin aiemmin petankkia pelanneet pelaajat!
Seuran kesätoimintana alkaa puistojumppa tiistaisin klo 19-20 Murronkorven- ja Saarikorventien välisen kentän nurmella, kertamaksu 5e. Mukaan jumppamatto ja vesipullo. Tervetuloa!
Viimeinen aamujumppa Lamminpään Osuuskuntatalolla on ti 16.5. klo 9-10. Kesäkaudella pelataan petankkia tiistaisin klo 10 alk. 23.5. Lamminpään päiväkodin kentältä (Myllypuronkadun ja Saarikorventien välissä). Mukaan voi tulla koska tahansa kesän aikana. Tervetuloa!
Seuran kevätkauden päättäjäiset ovat ti 9.5. klo 18 Lamminpään urheilumalalla ja maastossa. Lapsille liikuntarata ja aikuiset voivat kokeilla ulkokuntosalin laitteita. Mehu ja kahvitarjoilu, myytävänä grillimakkaraa, varaa kolikoita! TERVETULOA!
LUONNONHOITORETKI HORHAN PAAHDERINTEELLE TORSTAINA 4.5.2023 Tervetuloa viettämään mukavaa päivää luonnossa! Lue lisää
RSS