Etusivu

Uutisia

Pelit 8.6. alkaen tiistaisin klo10 Lamminpään lastentarhan kentällä. Tervetuloa uudet pelaajat
1.6. alkaen tiistaisin klo 19-20 Murronkorventien ja Saarikorventien välisellä kentällä/nurmella. Kertamaksu 4e, vesipullo ja jumppa-alusta mukaan!
Ilmoittautuminen lasten kesän toimintaan on alkanut
Aikuisten ryhmäliikunta on suositeltu pidettäväksi tauolla toistaiseksi. Muu aikuisten ryhmäharrastustoiminta on suljettu sisätiloissa 9.5. asti
Lasten jumpat jatkuvat Lamminpään koululla. Paikanpäälle terveenä, aikuiset odottavat ulkona jumpan ajan.
Tiistaina Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä eli "koronanyrkki" suosittaa alueellisesti, että aikuisten ryhmäliikuntatunnit ovat edelleen tauolla.Yli 6 hengen tilaisuudet sisällä ja ulkona kielletty 30.4. asti.
Kaikki lasten ja nuorten ryhmäharrastustoiminta (enemmän kuin yksi henkilö) sisätiloissa on tauolla 18.4.2021 asti. Pirkanmaan koronavirustilanne ja suositukset | Tampereen yliopistollinen sairaala (tays.fi)
Epidemiatilanne 23.3.2021 Pirkanmaan koronaepidemia on STM:n luokituksen mukaisesti leviämisvaiheessa.
Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä kehottaa kaikkia lasten ja nuorten harrastusryhmiä pitämään tauon 5. huhtikuuta asti.
Epidemiatilanne 9.3.2021 Pirkanmaan koronaepidemia on STM:n luokituksen mukaisesti kiihtymisvaiheessa.
Otto Seppälä oli SM-halleissa Jyväskylässä viides kauden parhaallaan 8,47. Aika on lisäksi M-35 sarjan Suomen ennätys!
Liikuntaharrastustoiminnassa 1.3.2021 asti noudatettavia ohjeita; julkiset ja yksityiset sisäliikuntatilat (ml. uimahallit, jäähallit, kylpylät ja saunat) suositellaan pidettäväksi suljettuina.
Aluehallintoviraston (AVI) ohjeita noudattaen jumppakauden startti siirtyy näillä näkymin 9.2. alkavaksi. Lasten jumpat alkavat suunnitellusti maanantaina 18.1. pienryhmissä, lisätietoja: jumpparit@lamminpaankorpi.fi
Lasten jumpparyhmiin ilmoittautuminen alkanut > Naiset > Ilmoittautuminen jumpparyhmiin. Salikausi alkaa 18.1.2021 (Avin kokoontumisrajoitusten/ohjeiden mukaan).
Syysvuosikokous järjestetään OSK talolla myöhemmin ilmoitettavan ajankohtana. 90-v juhlavuoden kunniaksi on tarjolla kakkukahvit. Kokoukseen on myös etäosallistumismahdollisuus, ohjeet ja linkki kokoukseen on jäsensivuilla ennen kokousta.
RSS