Etusivu

Uutisia

Aikuisten harrasteliikuntaa voidaan järjestää huomioiden vastuulliset järjestelyt, turvavälit ja muut turvallisuusohjeet. Vaikka Pirkanmaa on yhä koronaepidemian kiihtymisvaiheessa, virustilanne on maakunnassa vakaa.
Korpi järjestää maastojuoksukisat osana lasten Liikkaria, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikki muutkin halukkaat. Kisat järjestetään Lamminpään ulkoilumajalla 24.8. klo 17 alkaen ja matkana on n. 1,5km lenkki. Ei osanottomaksua.
Temppari, temppukoulu, liikkari ja aikuisten jumpat alkavat ma 31.8. mm. Lamminpään koululla. Myös lentopalloilijat aloittavat kautensa samana päivänä. https://www.lamminpaankorpi.fi/naiset/
Liikunnan juhlaa (9.8.2020)
Sunnuntaina klo 10:00-12:00 vietetään "Liikunnan Juhlaa" -tapahtuma Lamminpään koululla ja kentällä osana Lamminpään Korven 90-juhlavuotta.
Otto Seppälä aloitti kilpailukauden ja otti piirimestaruuden Nokian pm-kisoissa.
Kevätvuosikokous (15.6.2020)
Seuran kevätvuosikokous pidetään Lamminpään Osuuskunnan talolla 15.6.2020 klo 19. Kahvitarjoilu, tervetuloa.
Ilmoittautuminen kesän lasten liikkariin on alkanut
Tervetuloa ohjaamaan lasten liikkaria. Ohjaamisesta maksetaan palkkio 15e/h.
Kesällä puistojoogaa ja puistojumppaa
Valtioneuvosto on tiedotteessaan 9.4 ilmoittanut, että koronavirukseen liittyvät rajoitukset jatkuvat 13.5. asti. Myös Tampereen kaupunki on 7.4. tiedottanut, että kaikki liikuntapaikat ovat suljettuja hallituksen linjauksen mukaisesti 13.5. asti. Sulku koskee jokaista liikuntapaikkaa, niin ulko- kuin sisäliikuntapaikkaakin, kaikkea toimintaa kentillä ja saleissa. Sulkemisen johdosta myös urheiluseurojen ja muiden liikuntapaikkojen käyttäjien toiminta on keskeytynyt.
ENSI LAUANTAIN 14.3. TAPAHTUMA SIIRRETÄÄN SYKSYYN: Koko perheen liikuntapäivä liikuntasalissa, lapsille ja vanhemmille temppurata klo 9.30-10.45, aikuisille jumppaa klo 11-12.30 ja lentopalloväen iltapäivä alkaa klo 13.
Tervetuloa jumppaamaan menneiden vuosikymmenten tahdissa Retrojumppaa! Voit pukeutua 1980-luvun hikinauhaan, säärystimiin, voimistelupukuun tai 1990 luvun XXXL t-paitaan jne. mitä nyt kaapistasi löytyy! Tule mukaan ja tuo ystäväsikin, heittäydy retroilemaan! Tämä on yksi seuran 90v. juhlavuoden tapahtumia.
Tervetuloa katsomaan viime kesän TUL100 liittojuhlaohjelmien esitystilaisuuteen Lamminpään Osuuskuntatalolle, Vuorentaustantie 4. Kahvitarjoilu! Tämä on yksi seuran 90v. juhlavuoden tapahtumia.
Maanantain temppariryhmiin 3-4v. ja 5-7v., ohj. Arto sekä torstain temppukoulu 5-7v., ohj. Marika
Ilmoittautuminen kevään lasten liikkariin on alkanut
RSS