Etusivu

Uutisia

Tule mukaan puistojumpalle Murronkorven- ja Saarikorventien väliselle kentälle maanantaisin klo 19-20, kertamaksu 4e. Ota vesipullo ja jumppamatto mukaan, tarvittaessa käsipainot (ks. Naiset -välilehti).
Kesän petankkipelit aloitamme 11.6. Pelaamme tiistaisin klo 10.00 alkaen. Pelipaikkana on Murronkorven -ja Saarikorventien välinen kenttä. Pelipäivät ovat avoimia kaikille ja pelihetkiin voi osallistua milloin itselle sopii. Tervetuloa! Rentoon ja mukavaan joukkoon.
Puistojumppaa jumpataan Murronkorven- ja Saarikorventien välisellä kentällä/nurmella aina maanantaisin klo 19-20, kertamaksu 4e. Mukaan oma jumppamatto ja vesipullo. Huom! säävaraus, sateella ei jumpata! Lisätietoja: Naiset -välilehdeltä
Jumppakauden päättäjäisiä vietetään maanantaina 6.5.2024 klo 17.30 alkaen Lamminpään urheilumajalla maastossa ja kahviossa. Taika Hile on mukana tekemässä liikuntapolkua pikkujumppareille perheineen. Seura tarjoaa mehut ja kaffeet kaikille osallistujille! Grillimakkaraa myynnissä edullisesti, ota kolikoita mukaasi!
Tiistaina 23.4. klo 18, hallitus kokoontuu klo 17. Kahvitarjoilu, tervetuloa.
Osuuskuntatalon FM-tunti on peruttu tänään valitettavasti!
Hiihtolomaviikolla EI JUMPATA Tesoman koululla (aikuiset) eikä Haukiluoman päiväkodissa (temppujumppa), koska saliin ei pääse! Eikä jumpata Lamminpään Osuuskuntatalolla illalla, jolloin ei ole maanantain lasten temppareita eikä torstain FasciaMethod-tuntia!
Kevään jumppakausi alkaa syksyn liikuntakalenterin mukaan 8.1. alkavalla viikolla. Naiset -osiossa ovat tiedot lasten ja aikuisten jumpista sekä ilmoittautumisista.
OSK talolla to 7.12.2023 klo 19. Asialistalla toimistokiinteistön hankinta Sarinin Helmestä
Seuran yhteinen joulujuhla on torstaina 7.12.2023 klo 18 Lamminpään Osuuskuntatalolla, Vuorentaustantie 4. Kello 17.30 alkaen kahvitarjoilu. Tervetuloa!
Tervetuloa seuran perinteisiin joulumyyjäisiin ensimmäisenä adventtina 3.12.2023 klo 11-13 välisenä aikana Lamminpään Osuuskuntatalolle, Vuorentaustantie 4.
Seuran syysvuosikokous OSK talolla keskiviikkona 25.10.2023 klo 19. Sääntömääräisten asioiden lisäksi asialistalla toimistotilojen hankinta. Kahvitarjoilu. Hallitus kooontuu klo 18.
Jumppakausi alkaa saleilla 4.9.2023 eli viikolla 36. Välilehdeltä Naiset näet Lasten ja Aikuisten liikunta -kohdista, missä toimipisteissä eri ryhmät toimivat. Siellä ovat myös jumpparyhmiin ilmoittautumiset.
Murronkorventien ja Saarikorventien välisellä kentällä. Tervetuloa niin uudet kuin aiemmin petankkia pelanneet pelaajat!
Seuran kesätoimintana alkaa puistojumppa tiistaisin klo 19-20 Murronkorven- ja Saarikorventien välisen kentän nurmella, kertamaksu 5e. Mukaan jumppamatto ja vesipullo. Tervetuloa!
RSS