Etusivu

Uutisia

Seuran kevätkauden päättäjäiset ovat ti 9.5. klo 18 Lamminpään urheilumalalla ja maastossa. Lapsille liikuntarata ja aikuiset voivat kokeilla ulkokuntosalin laitteita. Mehu ja kahvitarjoilu, myytävänä grillimakkaraa, varaa kolikoita! TERVETULOA!
LUONNONHOITORETKI HORHAN PAAHDERINTEELLE TORSTAINA 4.5.2023 Tervetuloa viettämään mukavaa päivää luonnossa! Lue lisää
Kahvitarjoilu. Hallitus kokoontuu klo 18:00
LUONNONHOITORETKI HORHAN PAAHDERINTEELLE TIISTAINA 25.4.2023 Tervetuloa viettämään mukavaa päivää luonnossa! Lue lisää
Vaivana alaselkäkivut? 13.4. klo 18.30 Lamminpään koulun salilla käydään läpi yleisimpiä alaselän kiputilojen syitä ja omahoitoa. Fysioterapeutti Aino Tikka ohjaa. Voit osallistua jumppakortilla tai 6 euron kertamaksulla, ota kaverisikin mukaan. Tervetuloa!
Tule oppimaan lantionpohjan rakenteesta, toiminnasta, toimintahäiriöistä sekä lihasharjoittelusta torstaina 30.3. Lamminpään koululle klo 18:30 alkaen. Mukaan tarvitset jumppamaton sekä riittävän lämpimät vaatteet, varsinaista hikitreeniä ei ole luvassa. Tunnin ohjaa fysioterapeutti Aino Tikka ja sen aikana voit vapaasti esittää kysymyksiä. Osallistua voit jumppakortilla tai 6 euron kertamaksulla. Tervetuloa!
Laskiaissunnuntaina, eli nyt 19.2 Latukahvilalla on Laskiaisrieha. Asiakkaiden toiveesta myynnissä hernekeittoa, pannaria ja laskiaispullia sekä lapsille kasvomaalausta klo 12-15. Hiihtolomaviikon aukioloajat ma-ke klo 12-19 ja to-su normaalisti klo 10-20.
Lamminpään koulun liikuntasaliin ei pääse viikolla 9 eli 27.2.-4.3. joten siellä toimivat jumpparyhmät ovat tauolla. Kevätkausi jatkuu taas ma 6.3. alkaen!
Lamminpään Korven Keppimihet ottivat hopeaa Rantaperkiön Iskun Voimistelujaoston järjestämissä TUL:n ryhmätanssin® avoimissa mestaruuskilpailuissa.
Lamminpään ulkoilumajalla on latukahvila auki vuoden alusta 5.1.2023 alkaen torstaista sunnuntaihin sekä koko talvilomaviikon. Kahvila auki klo 10 - 20
Voit ilmoittaa lapsesi maanantain temppariryhmään tai torstain temppujumppaan; Naiset -> Ilmoittautuminen jumpparyhmiin -> Lasten ryhmät
Lamminpään Korpi kiittää kaikkia jäseniään ja talkoolaisiaan vuoden 2022 toiminnasta. Kevään salikausi alkaa 9.1.2023. Oikein Hyvää ja Rauhallista Joulua sekä Onnellista Uutta Vuotta 2023!
Seuran joulujuhlaa vietetään Lamminpään Osuuskuntatalolla (Vuorentaustantie 4) torstaina 8.12. klo 17 alkaen kahvituksella ja ohjelma alkaa klo 17.30. Ohjelmaesityksiä, palkitsemisia sekä joulupukki jakamassa kaikille lapsille joulupussit. TERVETULOA!
Kahvitarjoilu, tervetuloa. Hallitus kokoontuu klo 18.
Seuran perinteiset joulumyyjäiset ovat ensimmäisenä adventtina su 27.11. klo 11-13 Lamminpään Osuuskuntatalolla, Vuorentaustantie 4. Käsitöitä, laatikoita, sinappia, leivonnaisia ja puffetti. Paikalla joulupukki, jolle lapset voivat jättää joulukirjeensä ja ne postitetaan Korvatunturille. Tervetuloa!
RSS