Etusivu

Uutisia

Jumppakausi alkaa saleilla 4.9.2023 eli viikolla 36. Välilehdeltä Naiset näet Lasten ja Aikuisten liikunta -kohdista, missä toimipisteissä eri ryhmät toimivat. Siellä ovat myös jumpparyhmiin ilmoittautumiset.
Murronkorventien ja Saarikorventien välisellä kentällä. Tervetuloa niin uudet kuin aiemmin petankkia pelanneet pelaajat!
Seuran kesätoimintana alkaa puistojumppa tiistaisin klo 19-20 Murronkorven- ja Saarikorventien välisen kentän nurmella, kertamaksu 5e. Mukaan jumppamatto ja vesipullo. Tervetuloa!
Viimeinen aamujumppa Lamminpään Osuuskuntatalolla on ti 16.5. klo 9-10. Kesäkaudella pelataan petankkia tiistaisin klo 10 alk. 23.5. Lamminpään päiväkodin kentältä (Myllypuronkadun ja Saarikorventien välissä). Mukaan voi tulla koska tahansa kesän aikana. Tervetuloa!
Seuran kevätkauden päättäjäiset ovat ti 9.5. klo 18 Lamminpään urheilumalalla ja maastossa. Lapsille liikuntarata ja aikuiset voivat kokeilla ulkokuntosalin laitteita. Mehu ja kahvitarjoilu, myytävänä grillimakkaraa, varaa kolikoita! TERVETULOA!
LUONNONHOITORETKI HORHAN PAAHDERINTEELLE TORSTAINA 4.5.2023 Tervetuloa viettämään mukavaa päivää luonnossa! Lue lisää
Kahvitarjoilu. Hallitus kokoontuu klo 18:00
LUONNONHOITORETKI HORHAN PAAHDERINTEELLE TIISTAINA 25.4.2023 Tervetuloa viettämään mukavaa päivää luonnossa! Lue lisää
Vaivana alaselkäkivut? 13.4. klo 18.30 Lamminpään koulun salilla käydään läpi yleisimpiä alaselän kiputilojen syitä ja omahoitoa. Fysioterapeutti Aino Tikka ohjaa. Voit osallistua jumppakortilla tai 6 euron kertamaksulla, ota kaverisikin mukaan. Tervetuloa!
Tule oppimaan lantionpohjan rakenteesta, toiminnasta, toimintahäiriöistä sekä lihasharjoittelusta torstaina 30.3. Lamminpään koululle klo 18:30 alkaen. Mukaan tarvitset jumppamaton sekä riittävän lämpimät vaatteet, varsinaista hikitreeniä ei ole luvassa. Tunnin ohjaa fysioterapeutti Aino Tikka ja sen aikana voit vapaasti esittää kysymyksiä. Osallistua voit jumppakortilla tai 6 euron kertamaksulla. Tervetuloa!
Laskiaissunnuntaina, eli nyt 19.2 Latukahvilalla on Laskiaisrieha. Asiakkaiden toiveesta myynnissä hernekeittoa, pannaria ja laskiaispullia sekä lapsille kasvomaalausta klo 12-15. Hiihtolomaviikon aukioloajat ma-ke klo 12-19 ja to-su normaalisti klo 10-20.
Lamminpään koulun liikuntasaliin ei pääse viikolla 9 eli 27.2.-4.3. joten siellä toimivat jumpparyhmät ovat tauolla. Kevätkausi jatkuu taas ma 6.3. alkaen!
Lamminpään Korven Keppimihet ottivat hopeaa Rantaperkiön Iskun Voimistelujaoston järjestämissä TUL:n ryhmätanssin® avoimissa mestaruuskilpailuissa.
Lamminpään ulkoilumajalla on latukahvila auki vuoden alusta 5.1.2023 alkaen torstaista sunnuntaihin sekä koko talvilomaviikon. Kahvila auki klo 10 - 20
Voit ilmoittaa lapsesi maanantain temppariryhmään tai torstain temppujumppaan; Naiset -> Ilmoittautuminen jumpparyhmiin -> Lasten ryhmät
RSS