Etusivu

Uutisia

Seuran sääntömääräinen syysvuosikokous OSK talolla. Kahvitarjoilu, tervetuloa! Hallitus kokoontuu klo 17.
Tervetuloa jumppaamaan myös ensi lauantaina! Ensimmäinen tunti kahvakuulaillaan ja toinen tunti venytellään ja rentoudutaan.
Porissa järjestettiin TUL Joy Games, joiden yhteydessä oli myös Show- ja discotanssi kilpailut. Näihin kisoihin osallistui myös seuran Keppimiehet yli 50-v sarjassa ja voittohan sieltä napsahti.
Tervetuloa naiset jumppaamaan myös lauantaina päivällä! Ensimmäinen tunti jumpataan Sarin ohjauksessa ja seuraavat n.45 min. on Sirpan ohjaama villasukkajumppa, ota mukaan 1 käsipaino!!
Koukkujärven majalla Nokialla järjestetään patikointi- ja ulkoilupäivä lauantaina 14.9. klo10.00, osoite on Koukkujärventie 420. Bussikuljetus tapahtumaan Koukulle lähtee Tampereen Vanhalta Kirkolta lauantaina 14.9. klo 9.15
Tiistaina 3.9. klo 8.30-10. Tule katsomaan, miten jumppaaminen on muuttunut 50 vuoden aikana.
Ilmoittautuminen lasten liikkariin on alkanut
Joukkojen juhla - kunnianosoitus TUL:n rakentajille ja jäsenille
Kevätvuosikokous (22.4.2019)
Seuran kevätvuosikokous pidetään Lamminpään Osuuskunnan talolla 22.4.2019 klo 18. Kahvitarjoilu, tervetuloa.
Lamminpään ulkoilumajalla ja maastossa klo 12-15. Tapahtuma on osa Liikkuva perhe hanketta. Ulkoilumajan kahvio auki. Lamminpään Korpi tarjoaa ulkogrilliin puut, makkaroita voi ostaa kahviosta paistettavaksi.
Kesätyöhaku (18.3.2019)
Seura on saanut Kesäduuni OP:n piikkiin -lahjoituksen yhden (1) nuoren palkkaamiseksi tulevana kesänä.
Peruttu kentän käyttökiellon vuoksi!
Koko seuran joulujuhla Lamminpään Osuuskuntatalolla, Vuorentaustantie 4. Lapsiryhmien ja aikuistenkin esityksiä, puffetti alk. 17.30. Lopuksi Joulupukki jakaa kaikille lapsille joulupussit, tervetuloa!
Aiheesta esittelytilaisuus 27.11.2018 Tesoman hyvinvointikeskuksen Into-kokoustilassa klo 17-19
Jumppia ja kausimaksuja voi maksaa kaikilla yleisimmillä sähköisillä maksuvälineillä, mm Smartum, TYKY-online, Eazybreak, ePassi
RSS